FELÜLETFŰTÉS 2.0 (5. rész)

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (5. rész)

A frankfurti ISH kiállításon debütált tavaly, de már nálunk is kapható! Felhő alapú, helyiségenkénti felületfűtés, -hűtésszabályozás, beszédvezérléssel, geofencing technológiával. Jellemzői: egyszerűbb tervezés, gyorsabb kivitelezés, rövidebb határidők, magas komfort, növekvő árbevétel.

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (4. rész)

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (4. rész)

Nemcsak megvenni és beépíteni kell, hanem üzemeltetni is! Ennek költségei akár 20%-kal is csökkenthetők, ha a felületfűtési rendszert megfelelően beszabályozzák.

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (3. rész)

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (3. rész)

Le kell rakni és kész! Ez így igaz, ám nem mindegy, hogy hány ember, hány nap alatt, milyen minőségben végzi el ezt a munkát. Akkor jó, ha könnyen, gyorsan, szakszerűen készül el, és nem úgy van, mint a régi viccben, hogy ebből a háromból kettő választható.

Fűtés, hűtés

A sarkoktól az Egyenlítőig nincs olyan pontja a földgolyónak, ahol sem fűtésre, sem hűtésre ne lenne szükség. Nálunk, a mérsékelt övben pedig egyértelműen mindkettőre van. Természetesen az igények és a lehetőségek ismeretében sokféle megoldási mód kínálkozik, de mi azokra fókuszálunk, amelyek nem pusztán a kellő hőmérsékletet biztosítják a lakóépületekben, hanem az energiahatékonyság és a környezettudatosság szempontjait is figyelembe veszik. A téma szerteágazó, nem is minden területét tudjuk itt bemutatni. Kiemelten foglalkozunk a felületfűtés lehetőségeivel, amikkel az alacsony hőmérsékleten üzemelő fűtési rendszer működtetése mellett a hűtési feladat is megoldható. A megújuló energiákat felhasználó technológiák közül a hőszivattyús energia-ellátás, valamint a napjainkban méltán népszerű napelemes rendszerek kerülnek terítékre. A ritkábban tárgyalt témák közül pedig a szivattyúk hatékonyságának és gazdaságosságának, valamint a vízkezelés szükségességének kérdéseit járjuk körül.

Higiénia, mint a vírus ellenszere

Higiénia, mint a vírus ellenszere

Óvodák, kórházak, idősotthonok, bevásárlóközpontok: a vírusfertőzés potenciális helyszínei. A baj azonban megelőzhető korszerű mosdócsaptelepek használatával.

Mit keresnek az olaszok Ausztráliában?

Mit keresnek az olaszok Ausztráliában?

Például csúcsminőségű épületgépészeti termékeikkel hozzájárulnak olyan gyönyörű épületek funkcionalitásának biztosításához, mint az ausztráliai Perth Optus Stadium.

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (2. rész)

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (2. rész)

A padlófűtés lakóépületeink komfortjának egyik meghatározó tényezője. Kellemes hőérzetet biztosít, csökkenti a porterhelést, hozzájárulhat a penészesedés kialakulásának megelőzéséhez vagy megszüntetéséhez.

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (1. rész)

FELÜLETFŰTÉS 2.0 (1. rész)

Maradj otthon, dolgozz home office-ban! Ám nem mindegy, hogy hol. A kialakult vírushelyzet megnöveli azon tényezők jelentőségét, amik az otthonaink komfortját biztosítják. Ide tartozik a fűtés és hűtés kérdése is; ezzel foglalkozunk cikksorozatunkban.

Milyen vizet szeret a fűtési rendszer?

Milyen vizet szeret a fűtési rendszer?

Fűtési rendszerünk hosszú távú, hatékony működését segítjük és a későbbi javítási költségeket csökkentjük, ha megfelelően kezelt vízzel üzemeltetjük, megelőzve a szennyeződések által okozott problémákat.

Néhány szó a szivattyúkról

Néhány szó a szivattyúkról

A régen nagyszerűnek számító szivattyú óriási fejlődésen ment keresztül, és az ókori emberek csodának tekintenék a mai formáját, ha látnák. Felhasználási területe jóval szélesebb lett, mint annak idején, az emberi erőt felváltotta a gépi, és a fenntarthatóság szempontjait is figyelembe veszik.