Szakmai napok

A rendezvényeken az elméleti képzésben részt vevő épületgépész diákok és felnőttek számára tudunk az iskolai oktatáson túlmutató ismereteket adni, gyakorlati megoldásokat bemutatni. Egy szakmai napon 4 db 45 perces előadást tartunk, az energiahatékonyság témaköreinek figyelembevételével. Cégenként egy standdal minikiállítást rendezünk, lehetőséget adva a személyes kapcsolatfelvételre, termékek bemutatására és promóciós anyagok kiosztására. A rendezvények nyereményjátékkal zárulnak, a legjobbaknak a cégek kínálnak értékes és hasznos ajándékokat.

 

Szakmai órák

Az együttműködő cégek egy része bekapcsolódik a szakképző iskolák elméleti oktatásába is, 2×45 perces szakmai óra megtartásával. Az előadók a legkorszerűbb technológiákkal ismertetik meg a végzős diákokat, gyakorlati példákkal is szemléltetve az elméleti ismereteket.

 

Online vetélkedő

Támogatni kívánjuk a cégek és a diákok közötti közvetlen kapcsolat létrejöttét és erősödését, ezért a végzős diákok számára vetélkedőt szervezünk két fordulóban a Facebookon. Havonta egy kérdéssort készítünk a cégek által megadott kérdésekből, melyeknek megoldása az adott cég honlapján keresendő. Kétszer hirdetünk eredményt, az első félévben a Magyar Épületgépészek Napján, a második félévben pedig egy áprilisi időpontban, minden szakképző iskola saját rendezvényén.

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KOMFORT 2.

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KOMFORT 2.

Az ENERGIAHATÉKONYSÁG és KOMFORT – Valósítsuk meg mindkettőt! elnevezésű szakmai rendezvénysorozat második állomása Zalaegerszeg volt.

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KOMFORT 1.

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KOMFORT 1.

A 2023/24-es tanévben új cégekkel bővült a csapatunk. A GÉPÉSZ HOLDING csatlakozott be negyediknek az AERECO, a RAVAK és a SIEMENS mellé, hogy egy profi szakmai programmal járják az országot.

TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ 3.

TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ 3.

Budapesten az Arany János Technikumban folytatódott a DAIKIN, HELIOS, SCHELL, VIVACO FONDITAL programsorozat.

TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ 2.

TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ 2.

Miskolc után Debrecenben is megjelent a DAIKIN, HELIOS, SCHELL, VIVACO FONDITAL csapat. Két iskola: az Építech és a Péchy szakképzők diákjai vettek részt a szakmai napon.

TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ 1.

TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ 1.

A 2023/24-es tanévben minden eddiginél színesebb palettával tudjuk megkínálni a szakképző iskolákat: 19 cég, 32 szakmai nap, többszáz szakmai óra. Elsőként a DAIKIN, HELIOS, SCHELL, VIVACO FONDITAL csapat indult: a miskolci Kós szakképzőben tartottak előadást a rendezvényen.

SOKSZÍNŰ ÉPÜLETGÉPÉSZET 1.

SOKSZÍNŰ ÉPÜLETGÉPÉSZET 1.

Színes programmal indultunk a 2022/23-as tanévben: az AERECO, a DAIKIN, a VAILLANT és a VIVACO képviselői tartanak előadást az új sorozatban.

LÉGTECHNIKA ÉS SZABÁLYOZÁS 3.

LÉGTECHNIKA ÉS SZABÁLYOZÁS 3.

Szegeden dupláztunk: mindkét szakmai napunkat megtartottuk a Móra szakképzőben, így több témát is felölelhettek az előadásaink.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 7.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 7.

A programsorozatot a zalaegerszegi Széchenyi szakképzőben zártuk, méltó befejezést adva a rendezvnyeknek.

LÉGTECHNIKA ÉS SZABÁLYOZÁS 2.

LÉGTECHNIKA ÉS SZABÁLYOZÁS 2.

Az Öveges szakképző adott otthont a légtechnika és a szabáyozás témaköreit körbejáró rendezvénynek, amit március 23-án tartottunk.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 6.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 6.

3 céggel eljutottunk a fővárosba is. A Szily szakképzőben végzős épületgépész diákok hallgatták figyelemmel a DAIKIN, a VAILLANT és a VIVACO előadását.

LÉGTECHNIKA ÉS SZABÁLYOZÁS 1.

LÉGTECHNIKA ÉS SZABÁLYOZÁS 1.

Februárban elindítottunk egy másik rendezvénysorozatot, aminek első helyszíne a pécsi Simonyi szakképző volt.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 5.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 5.

A szegedi Móra szakképzőben mindig szép létszámmal várnak bennünket a diákok. Nem volt ez másképp most sem.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 4.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 4.

A miskolci Kós Károly szakképzőben most voltunk először. Remekül sikerült az első szakmai nap náluk, a VIVACO (VALSIR, FONDITAL) és a VAILLANT közreműködésével.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 3.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 3.

2022 első rendezvényét a debreceni Építech szakképzőben tartottuk, a VIVACO (VALSIR, FONDITAL) és a VAILLANT közreműködésével.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 2.

COVIDON INNEN ÉS TÚL 2.

Pécsen folytattuk a rendezvények sorát, a Simonyi szakképző adott otthont a szakmai napunknak.